A Dr. Hepp Ferenc ltalnos Iskola jtkonysgi blja

2014. 11. 22.

 

Sorrendben immár a nyolcadik jótékonysági bál megrendezésére került sor 2014. november 22-én a Dr. Hepp Ferenc Általános Iskolában. Erre az estére igazi bálteremmé változott a tornaterem, hogy helyet adhasson a 270 vendégnek, akik megjelenésükkel és adományaikkal hozzájárultak iskolánk munkájához, szabadidős programjainak és rendezvényeinek megvalósításához, az iskolai környezetünk szépítéséhez.
A mazsorettes lányok és zászlós fiúk műsorszáma a Városi fúvószenekar kíséretével nyitotta meg a rendezvényt.


Igazgatónőnk, Deákné Domonkos Julianna köszöntötte a bál résztvevőit, köztük a fővédnököt, névadónk fiának, Dr. Hepp Ferencnek özvegyét, Hepp Klárit és családját. Hepp Klári megnyitó beszédében megköszönte a jelenlévők hozzájárulását az iskolai célok megvalósításához, majd átnyújtotta a Hepp-család ajándékát igazgatónőnknek.


Izsó Gábor polgármester úr pohárköszöntője után vette kezdetét a vacsora és a táncmulatság. A vacsorát a Bagoly vendéglő készítette és szervírozta. A táncos hangulatról az Antovszky Band gondoskodott.
Iskolánk tanulói több műsorszámmal is kedveskedtek a vendégeknek: a Fitt Kidd tornászai, Okányi Mihály néptáncos és Fregolina Társastánc klub tagjai léptek fel.


A táncközi szünetekben, a vacsora ízletes fogásainak elfogyasztása közben Kisné Sajben Kitti múlt század eleji ismert filmdalokat énekelt, majd a Hepp-tánckar revütáncos lányai mutatták be nagy tetszést kiváltó műsorszámukat.


A késő esti órákban került sor a jótékonysági aukcióra, amelyen Csuta György festőművész és Horváth Hajnalka alkotóművész egy-egy képe talált gazdára. Az éjfélkor tartott tombolasorsoláson – támogató partnereink jóvoltából - rengeteg értékes nyeremény kerülhetett új tulajdonosaihoz.  A tombolasorsolás fődíját Püski Sándor festőművész ajánlotta fel.


Már jóval elmúlt éjfél, amikor sor került meglepetés vendégünk, Csordás Ákos műsorára, aki több dalt is énekelt, majd a színpadon maradva, a zenekar műsorába bekapcsolódva, fergeteges, mulatós hangulatot teremtett.


A 8. Hepp-bál a hajnali órákban, remek élményekkel és nagy sikerrel zárult. Köszönet mindezért szervezőinknek, támogatóinknak, szülői munkaközösségünknek.

 

Galéria az eseményünkről a Békés Mátrixon található

 

Videó

Egyb weboldalaink

Iskolánk Videói

 

Évnyitó 2014:

 

Sportiskola: