Erzsébet tábor Zánkán

2015. június 01-03.

 

Június első három napján a 6.a és a 7.a osztály tanulói sikeres pályázat eredményeként az Erzsébet tábor keretén belül Zánkán jártak.


Ötven lelkes gyerek és négy kísérő tanár indult útnak autóbusszal június elsején. Délben már el is foglaltuk a 10 ágyas szobákat, majd a finom ebéd következett. Délután a tapolcai tavasbarlang csodáival ismerkedtünk. Érdekes 3D-s filmvetítést után következett az izgalmas csónakázás a barlangban. Este lesétáltunk a Balaton partjára, gyönyörködtünk a naplementében.


A második nap fürdőzéssel kezdődött. A víz kristálytiszta, a napsütés szikrázó volt. Ebéd után útra keltünk Tihany felé. Az apátság és a visszhangdomb felkeresését követően maradt időnk még Balatonfüredre utazni. Itt sétahajóra szálltunk. Újra megnéztük a tihanyi apátságot, most a Balatonról. Este mindenki kedvére felfedezhette a tábor területén található patakot, tájházakat, vagy játszhatott a pályákon.


A harmadik napon hazaindultunk. Megálltunk Veszprémben az állatkert felfedezésére. A sok ritka állat között felkerestük a legújabb lakókat: a pingvineket és a fókákat is. Utolsó programunk a balatonfűzfői kalandparkban a bobozás volt.


Gyorsan eltelt a három nap, mindannyian felejthetetlen élményekkel tértünk haza.


Az osztályokra vigyázott az út során: Hegedűsné Kocsis Ildikó, Nagyné Hidvégi Mária, Szatmáriné Kocsor Anna és Dobi István.

 

Galéria

 

Egyb weboldalaink

Iskolánk Videói

 

Évnyitó 2014:

 

Sportiskola: