Játékos Sportverseny Országos Döntő

2016. február 19.

 

Sportiskolai oktatásunk újabb sikerét könyvelhettük el az elmúlt hétvégén. A Diákolimpia Játékos Sportverseny Országos Elődöntőjének újabb fordulóját ( pótselejtezőjét ) rendezték meg a hétvégén Budapest XVII. kerületében. Iskolánk csapata a két héttel ezelőtti területi elődöntőn elért második helyével vívta ki a további versenyzés jogát. A tét, az országos nyolcas döntő még két szabad helyének megszerzése volt.

 

Szombathely, Pécs, Törökbálint, Hajdúböszörmény kisiskolásaival mértük össze az erőnket, ügyességünket, gyorsaságunkat.


A lázas betegségekkel és sérüléssekkel küszködő csapatunk helytállásból és küzdeni akarásból jelesre vizsgázott ezen a napon. Balszerencsés kezdés után óriási hajrával a harmadik helyen zárták kis sportolóink a versenynapot. Igaz, hogy a nyolcas döntőbe így nem sikerült végül továbbjutniuk, de a megszerzett harmadik helyezés az országos kilencedik helyet jelentette a végső elszámolásban. Ezért a Diákolimpián elért 9. helyezésért minden elismerés megilleti azokat a tanulókat, akik a felkészülésre hónapok óta a tanítási órákon kívül plusz energiát és időt fordítottak.

 

 

Köszönet illeti a lelkes szülőket, akik támogatásukkal, jelenlétükkel, buzdításukkal segítették a gyermekek felkészülését és versenyeit.


Nagy örömmel fogadtuk, hogy a budapesti helyszínre való tekintettel, erre a versenynapra Hepp Klári, névadónk fiának özvegye is el tudott jönni, hogy a szülőkkel együtt lelkesítse iskolánk csapatát és osztozzon örömünkben. Az eredményhirdetés után az öltözőben elismeréssel gratulált versenyzőinknek és felkészítőiknek az elért sikerhez és kis ajándékkal kedveskedett a gyerekeknek.

 

Iskolánk tantestülete is egységesen támogatja és segíti az összes ilyen és hasonló, több osztályt és korosztályt is érintő sporteseményre való felkészülést. Nagyon büszkék vagyunk tanítványaink sportteljesítményeire.

 

Gratulálunk az elért eredményhez!

 

Galéria

 

Egyb weboldalaink