Jókedvű kosárlabdázás volt a Heppben!

 

A Dr. Hepp Ferenc Iskola igazgatója Deákné Domonkos Julianna köszöntötte a negyedik alkalommal megrendezett Hepp kosárlabda torna résztvevőit.

 

Házi tornára sikeredett a rendezvény, hiszen két megyei csapat lemondta a szereplést. Nem szegte kedvüket ez a szervezőknek és a nézőknek sem. Sok szülő és nagyszülő is buzdította a gyerekeket a csütörtök délutáni versenyen, ahol, három mérkőzést is játszottak az U12-es korosztályból felálló csapatok , de a legkisebbek is bemutatkoztak. Az eredményhirdetés 1/2 6 kor volt.Az U-12 győztese az A csapat, a második a B csapat lett.A kicsik mezőnyében a lány csapat 27-17 re legyőzte a fiú csapatot.

 

A záró mérkőzésen jó és hasznos tapasztalatokat szerzett az U-12 es válogatottunk a serdülő lányok elleni csatában. A meghívott csapatok távolmaradása ellenére hasznos és eredményes mérkőzéseket játszhattak a gyerekek a bajnoki rajt előtt.Jó hangulat és sziporkázó megoldások tették emlékezetessé a Dr.Hepp Ferenc emlékére rendezett kosárlabda utánpótlás tornát.

 

Vidáné Endrődy Ildikó igazgatóhelyettes adta át az érmeket a torna végén.

 

Hajrá Békés! Hajrá BSzSK!

 

 

 

Galéria