V. Dr. Hepp Ferenc Gyermek Kosárlabda Kupa


 

2017. szeptember 28-án 9 órától került megrendezésre az V. DR. HEPP FERENC GYERMEK KOSÁRLABDA KUPA az iskola tornatermében.

 

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Hepp Klára és Harkáné Hepp Judit, iskolánk névadójának családtagjai, Teleki-Szávai Krisztina, a Gyulai Tankerületi Központ igazgatója,Takács Jánosné, iskolánk nyugalmazott igazgatója, valamint Takács János, a BSZSK Kosárlabda Szakosztályának ügyvezető elnöke. Az intézmény vezetősége nevében Deákné Domonkos Julianna intézményvezető köszöntötte a vendégeket, és megnyitotta a rendezvényt.

 

Ez a torna jó erőfelmérés volt a csapatoknak a kezdődő bajnoki rajt előtt. Színvonalas mérkőzéseket vívtak egymással a meghívott csapatok. A kupa körmérkőzéses lebonyolítással került a győztes csapat birtokába.

 

A torna eredményei:

Békés - Karcag 49:11
Félegyházi TSI – Szolnok 7:28
Békés – Szolnok 32:23
Karcag – Félegyházi TSI 32:19
Szolnok – Karcag 23:18
Békés – Félegyházi TSI 40:15

 

A torna végeredménye:

  1. Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola Békés
  2. Szolnok
  3. Karcag
  4. Félegyházi TSI

 

A torna MVP játékosa a békési Nagy Gáspár Kira, míg a legtöbb pontot szerző játékos Balikó György lett, akik különdíjat vehettek át. Valamennyi csapat kupát és oklevelet kapott, az első három csapat minden tagja éremmel is gazdagodott. A vándorserleget újabb egy évig a házigazda Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola csapata őrizheti.

 

Az ünnepélyes eredményhirdetésnél az érmeket, kupákat, okleveleket és különdíjakat Harkáné Hepp Judit, Kálmán Tibor, alpolgármester és Takács János adta át.

 

A torna támogatói:
• Heppiskola Gyermekeiért Alapítvány
• BSZSK

 

Köszönjük az önzetlen támogatást!

Galéria