Kitüntetések a Dr. Hepp Ferenc Általános Iskolában


Pribék Sándorné (iskolatitkár) Elismerő Oklevelet vehetett át, kiemelkedő szakmai tevékenységéért.

 

Pribék Sándorné

Pribék Sándorné Julika 1960. november 14-én született Szeghalmon.
A vésztői Bartók Béla Általános Iskolában kezdte tanulmányait, majd a Szabó Pál Gimnáziumban érettségizett. 1979-től a Körösmenti ÁFÉSZ, majd 1983. május 1-től egy rövid ideig a békéscsabai HERBÁRIA munkatársa volt.
1983. szeptember 1-jétől a Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola jogelődjénél, a 3. Sz. Általános Iskolában iskolatitkárként kezdett dolgozni. Azóta megszakítás nélkül (a gyes idejét kivéve) itt tevékenykedik.
35 éve már, hogy intézményében a nevelő-oktató munkát segíti.
Az elmúlt sok év alatt számtalan átszervezés történt. Ő mindig a helyén maradt, „kiszolgálta” a mindenkori igazgatót/tagintézmény-vezetőt/intézményvezetőt, kollégáit.
Szorgalmas, nagy teherbírású munkatárs. Szerény, tapintatos ember. Munkáját alázattal, nagy szakmai hozzáértéssel végezte mindenkor. Óriási tapasztalattal rendelkezik. Az elmúlt évek változásait, a megújulást mindig támogatta, segítette. Folyamatosan képezte magát. Tudását megosztotta/megosztja fiatalabb kollégáival. Munkatársai szeretik, tisztelik, mindenki bizalmát élvezi. A szakmai titkok tudója és őrzője. A legbizalmasabb ügyeket is ismeri, az intézmény vezetése mindenkor megbízhat benne.
Vidám természetű, mindenki által elismert, kedvelt munkatárs.
2019-ben 40 év szolgálati idő után nyugdíjba készül, 2018 októberétől felmentési idejét tölti. Tervei szerint a közelmúltban megszületett kislány unokájának nevelésében segítkezik.

 


 

Nagy Ibolya (tanító) "Kiváló pedagógiai munkáért" Tankerületi elismerésben részesült.

 

Nagy Ibolya

Nagy Ibolya a Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola és AMI tanítója.
1977-ben szerezte diplomáját a Debreceni Tanítóképző Főiskolán. Ugyanez év augusztus elseje óta dolgozik jelenlegi munkahelyén.
Több, mint 20 éve az alsó tagozat munkaközösség-vezetője. E feladatkört magas színvonalon látja el.
A hozzá fordulóknak szakmai és módszertani kérdésekben útmutatást ad.
Az elmúlt 40 év alatt több főiskolai hallgató pályakezdését segítette.
Szakmai munkája példaértékű.
Mindig igyekezett úgy tevékenykedni, hogy a nevelőtestület hasznos tagja legyen.
Az intézmény vezetése és a tantestület tagjai sokéves lelkiismeretes munkája elismeréseként javasolja a „Kiváló pedagógiai munkáért” tankerületi igazgatói elismerésre.

 

 


 

Ráczné Erdei Krisztina (tanár) a tanítványai sikeres felkészítéséért kapott oklevelet

 

Ráczné Erdei Krisztina

Azokat az általános és középiskolásokat köszöntötték és jutalmazták kedden délelőtt a kormányhivatal nagytermében, akik az országos tanulmányi versenyek megyei fordulóiban kiemelkedő eredményt értek el.

Simon Nóra főosztályvezető beszédében kiemelte: a gyerekeknek dícséret, a pedagógusoknak tisztelet, a szülőknek, a családoknak a háttér biztosításáért pedig köszönet jár. Felhívta az élethosszig tartó tanulás fontosságára a figyelmet.

A Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola 6.b osztályos tanulója Hegedűs Boglárka első hely és felkészítő tanára: Ráczné Erdei Krisztina kapott megyei elismerést.

 

 

 

 

 

 

Gratulálunk kollégáinknak!