Szabadidős programok a Hepp-iskolában


Intézményünk szakadatlanul keresi annak a lehetőségét, hogy tanítványainknak a szabadidejük eltöltésére hasznos, számukra kedves és érdeklődési körüknek megfelelő programokat biztosítson.

 


A 2018/2019-es tanévben iskolánk is bekapcsolódott a Békési Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai Központ által nyert EFOP-3.3.2.-16-2016-00351 jelű „A kultúra mindenkié – gyermek és szabadidős programok Békésen és környékén” nevű pályázatba. Az elkövetkező tanévekben a kulturális központ partnerintézményeként tevékenykedünk. Intézményünkben ebben a tanévben a robotika – számítástechnikai szakkörök, média szakkör, tehetséggondozó szakkör indult útjára. Az alsó tagozatos tanulóinknak a „Mesehét” témahetét rendeztük meg a közelmúltban, mely szintén a pályázathoz kapcsolódott. Művészeti iskolásaink kis néptáncosai már a nyár folyamán, az elnyert pályázati támogatásból vehettek részt Nagykállón a XXXIV. Téka Népművészeti Táborban.  


A tarhosi iskolaegységünk tanulói pedig jelenleg úszásoktatáson vehetnek részt a pályázat keretén belül.


Lelkes pedagógusaink még számos program megvalósítói lesznek azokban a programokban és szakköri foglalkozásokban, mely több száz tanulót mozgat meg majd a következő tanévekben is.

 

Galéria (klikk)