Kitüntetettjeink a 2018/2019-es tanévben


 

Aleksza Fanni | Barkász Péter | Bondár Lilla | Fekécs Szilárd | Gecse András | Mester Nándor Róbert | Nagy Ágnes | Nagy Balázs | Pipó Tamás Zalán | Római Dóra | Szilágyi Dóra | Tarkovács Olivér | Tóth Tibor


 

A Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola a 2018/2019. tanévben az iskola
KIVÁLÓ DIÁKÖNKORMÁNYZATI VEZETŐJE
címet adományoz
ALEKSZA FANNI - 8.c osztályos tanulónak.


Fanni közösségi munkája kiemelkedő. Két éve ő az iskolai diákönkormányzat vezetője. Ötleteivel, munkájával nagyban hozzájárult az iskolai rendezvények megszervezéséhez és sikeres lebonyolításához, képviselte iskolánk tanulóit a megyei diákönkormányzati gyűléseken.
Szervezőkészsége az osztályközösségben is megmutatkozott. Több tanévben ő találta ki, szervezte meg és tanította be az osztály műsorát az iskolai kulturális gálára.


Nagyon pozitív szemléletű, vidám, jószívű és segítőkész egyéniség.
A közösség érdekében végzett tevékenysége mellett tanulmányi munkája is kiemelkedő. Minden évben kitűnő eredményt ért el és számos tanulmányi versenyen is részt vett.


Különösen magyar nyelv és irodalom, valamint matematika tantárgyakból volt eredményes:

 • Alsó tagozatosként minden évben részt vett és sikeresen szerepelt mesemondó versenyeken. Köröstarcsán második osztályban 3., az azt követő tanévben 2., a negyedik osztályban pedig 1. helyezést ért el.
 • Részt vett valamennyi „Bendegúz” anyanyelvi versenyen és „Tudásbajnokságon”.
 • A „Két hét egy mese” és a „Két hét egy novella” pályázaton is minden alkalommal szép eredménnyel végzett.
 • Ötödik és hatodik osztályban a nyelvtan „Tudásbajnokság” megyei döntőjében először a 6., majd a 4. helyezést érte el.
 • Felső tagozaton minden évben nevezett a „Polgár Lajos” emlékversenyre, ahol ötödik osztályban matematika tantárgyból 2. helyezett lett.
 • Hatodik osztályban az Orchidea Pangea Matematikaversenyen bekerült az országos fordulóba.
 • Nyolcadik osztályban eredményesen szerepelt csapatával a Szegeden megrendezett Medve matematikaversenyen, ahol 4. helyezést értek el.

Tanulmányi és közösségi munkája mellett harmadik osztályos kora óta az Alapfokú Művészeti Iskola növendéke is, ahol hegedülni tanul.

További sok sikert kívánunk a közösségért végzett munkájához és tanulmányaihoz!

Békés, 2019. június 15.


 

A Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola a 2018/2019. tanévben az iskola
KIVÁLÓ MATEMATIKUSA
címet adományoz
BARKÁSZ PÉTER - 8.b osztályos tanulónak.


Péter 8 éven keresztül jó tanulmányi eredményt ért el, amellyel kivívta társai és tanárai elismerését. Általános iskolás évei alatt számos területen bizonyította rátermettségét. Segítőkészségével, pozitív hozzáállásával megbecsült tagja volt osztályának.
Kisiskolás kora óta nagy érdeklődést mutatott a matematika iránt, ez az érdeklődés felső tagozatos korában tovább fokozódott. Társai közül kitűnt jó logikájával. A felső tagozatos évei alatt teljesedett ki igazán a matematika tantárgy iránti érdeklődése. Szülei és tanárai ösztönzésének köszönhetően rendszeresen részt vett tanulmányi versenyeken és azokon kimagasló eredményeket ért el.

 

A tanulmányi versenyeken elért legkimagaslóbb eredményei:

 • Zrínyi Ilona Matematikaversenyen az ötödik évfolyamon csapatban megyei 4., hatodik évfolyamon megyei egyéni 10., a nyolcadik évfolyamon megyei 16. helyezést ért el.
 • Minden évben benevezett a regionális Polgár Lajos Emlékversenyre matematika tantárgyból, ahol két ízben a 4. és kétszer a 3. helyezést szerezte meg.
 • TIT matematikaverseny megyei élőfordulós döntőjében két évben is az 1., egyszer a 3. és egyszer az 5. helyen végzett.
 • Minden tanévben jelentkezett az Orchidea Pangea Matematikaverseny fordulóira is, ahol igen előkelő helyezéseket ért el.
 • Hetedik osztályban a Kalmár László matematikaverseny megyei fordulóján a 4. lett, a nyolcadik évfolyamon a megyei 5. helyet szerezte meg.
 • Az Andrássy Gyula Gimnázium által rendezett Horváth János tehetségkutató versenyen az idén a 3. helyezést érte el.
 • 2019 tavaszán eredményesen szerepelt csapatával a Szegeden rendezett
  Medve matematikaversenyen.

Tanulmányi és közösségi munkája mellett 3. osztályos kora óta a Művészeti Iskola növendéke is, ahol zongorázni tanul.

 

Gratulálunk az eredményeihez és további sok sikert kívánunk a középiskolás éveihez!
Békés, 2019. június 15.


 

A Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola a 2018/2019. tanévben az iskola
KIVÁLÓ TANULÓJA, KIVÁLÓ SPORTOLÓJA
címet adományoz
BONDÁR LILLA - 8.a osztályos tanulónak.


Bondár Lilla 8. a osztályos tanuló 8 éven át kimagasló eredményeket ért el tanulmányait tekintve éppúgy, mint a testnevelés és sport területén.
Alsó évfolyamokon a játékos sportvetélkedő kiemelkedő játékosaként ért el szép sikereket, majd az iskolai diákolimpiai csapatunk rendszeres tagja lett.
Atlétika sportágban egyéni versenyszámokban, hosszútáv és mezei futásban országos döntőig jutott. Az iskolai felmérések alkalmával korosztályát fölülmúló eredményeket produkált.
Első osztályos kora óta az úszás sportágban a mindenkori korosztályos világszínvonalat képviselte. Választott sportágában alázatos, kitartó és céltudatos edzésmunkája által
évről - évre remek fejlődést mutatott, majd 8. osztályra korosztályának élversenyzőjévé vált.
2016-ban a „Jövő bajnokai program” tagja lett. Jelenleg profi szintű úszó versenyző, a 200 m-es mellúszásban országos diákolimpiai bajnok.
A felnőtt magyar bajnokság 200 m-es mellúszás versenyszámában már fiatal kora ellenére is „A” döntős eredményt úszott. Utánpótlás válogatott versenyzőt tisztelhetünk személyében.
Az utóbbi években több alkalommal szép eredménnyel vett részt meghívásos nemzetközi versenyeken.
Heti edzéseinek száma 10. Iskola előtt minden reggelét a medencében kezdi és iskola után minden délutánját is ott fejezi be. Céltudatosan edzi magát.
Emellett 8 éven keresztül kimagasló tanulmányi eredményeket ért el. Minden évben kitűnő tanuló volt.
Személyisége példaértékű, terhelhetősége, kitartása páratlan.

 

A kimagasló tanulmányi és a sportban elért eredményeihez gratulálunk!
A jövőben is kitartást és sok sikert kívánunk!

Békés, 2019. június 15.


 

A Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola a 2018/2019. tanévben az iskola
KIVÁLÓ SPORTOLÓJA
címet adományoz
FEKÉCS SZILÁRD - 8.b osztályos tanulónak.


Szilárd általános iskolás évei alatt kiemelkedő sportteljesítményével hívta fel magára a figyelmet. A halk, csendes, segítőkész fiú, jó közösségi ember. Társainak, ahol tudott mindig önzetlenül segített. Idősebb testvéreihez hasonlóan ő is céltudatosan, vasszorgalommal végezte edzésmunkáját a súlyemelő sportban. Kitartó munkája és akarata az utóbbi években hozta meg számára a sportsikereket.

 

Súlyemelő eredményei:
2017. Diákolimpia 4. hely
2017. Suzuki Kupa 2. hely
2017. Serdülő Országos Bajnokság 2. hely
2017. Hajdú Zrt. Kupa 1. hely
2018. Baczakó Péter Emlékverseny 1. hely
2018. Diákolimpia selejtező 1. hely
2018. Diákolimpia 1. hely
2018. U15-U17 Európa Bajnokság 4. hely
2018. U15-U17 Országos Bajnokság 3. hely
2018. Hajdú Zrt. Kupa 1. hely
2019. Baczakó Péter Emlékverseny 1. hely
2019. Csongrádi Bajnokság 1. hely
2018. 62 kg-os súlycsoportban „Nemzetközi Mester” szint
2018. 69 kg-os súlycsoportban „Nemzetközi Mester” szint
2019. 67 kg-os súlycsoportban „Nemzetközi Mester” szint

 

Fekécs Szilárd nevéhez ifjú kora ellenére már négy országos csúcs fűződik, ezért megérdemelten hazánk súlyemelő válogatottjának tagja.

 

Gratulálunk és további sok sikert, jó egészséget kívánunk neki!

Békés, 2019. június 15.


 

A Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola a 2018/2019. tanévben az iskola
JÓ SPORTOLÓJA
címet adományoz
GECSE ANDRÁS - 8.a osztályos tanulónak.


András 8 éven át kitűnő testnevelés és sport eredményeket ért el. Iskolánk sportcsapatainak alsó tagozatos kora óta kiemelkedő tagja.
Pozitív, határozott és céltudatos személyisége által jó csapatjátékossá vált az évek során.
Tanárai és társai iránt tanúsított tisztelettudó, elfogadó magatartása példaértékű minden diák számára. Szorgalmával jó tanulmányi eredményeket ért el.


Az iskolai versenyeken kívül kisgyermek kora óta a Békési Férfi Kézilabda Club csapatának tagja. Második osztályos kora óta jegyezhetők eredményei választott sportágában, ahol számos alkalommal értek el csapattársaival megyei és körzeti tornákon dobogós helyezést.
Hatodik osztályos korában csapatával megnyerte az országos bajnokságot.
A felső tagozatos éveiben összesen 112 meccsen lépett pályára, melyből 70 mérkőzésen győzelmet szereztek társaival. A meccsek alkalmával 40 gólt dobott.

 

A példamutató sporterkölcstani magatartásához, a kézilabda sportágban elért eredményeihez és a testnevelés és sport területén nyújtott kiemelkedő teljesítményéhez gratulálunk, további szép sikereket kívánunk!

 

Békés, 2019. június 15.


 

A Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola a 2018/2019. tanévben az iskola
JÓ TANULÓJA, JÓ SPORTOLÓJA
díjat adományozza
MESTER NÁNDOR RÓBERT - 8.b osztályos tanulónak.


Mester Nándor 8 éven keresztül kitűnő tanulmányi eredményt és számtalan sport sikert ért el, amellyel kivívta társai és tanárai elismerését. Általános iskolás évei alatt kiemelkedő sportteljesítménye mellett felhívta magára a figyelmet a tanulmányi versenyeken elért szép eredményeivel is.
Kajak sportágban számos alkalommal jutott az Országos Bajnokság döntőjébe, egyéni és csapatversenyeken, ahol többször előkelő helyezést ért el.

 

 • Legkimagaslóbb eredményeit a Maraton Szakágban érte el, melyben nemzetközi sikerekkel is büszkélkedhet. 2018-ban megnyerte a kajak Maraton Magyar Bajnokságot és még ugyanabban az évben a Nyílt Nemzetközi Osztrák Bajnokság maraton távján is maga mögé utasított mindenkit. Ezekre az eredményeire a legbüszkébb.

A kimagasló sporteredményei mellett a tanulmányi munkájában is jeleskedett. Több tanulmányi versenyen sikerrel vett részt.

 • A Zrínyi Ilona Matematikaverseny megyei 5. helyezettje
 • A regionális Polgár Lajos Emlékversenyen matematika tantárgyból 2016-ban a 3., 2018-ban a 2. helyen végzett korosztályában.
 • A Kalmár László Matematikaversenyen 2016-ban 2. tett, 2017-ben a 3. helyezést érte el.
 • A Bólyai Matematika Csapatversenyen 2016-ban és 2017-ben egyaránt az 5. helyen végzett.
 • 2017-ben még a Közlekedési és Kresz verseny is sikeresen zárult a számára, ahol a 2. helyezésnek örülhetett.
 • 2018-ban a Varga Tamás Megyei Matematikaversenyen és a Horváth János Emlékversenyen is megcsillogtatta tudását, mind a kétszer az előkelő 4. helyezést elérve. 

Teljesítményéhez gratulálunk! További szép sport és tanulmányi sikereket kívánunk!

Békés, 2019. június 15.


 

A Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola a 2018/2019. tanévben az iskola
KIVÁLÓ SZAVALÓJA
címet adományozza
NAGY ÁGNES - 8.b osztályos tanulónak.


Ágnes 8 éven keresztül jó tanulmányi eredményt ért el, amellyel kivívta társai és tanárai elismerését. Általános iskolás évei alatt számos területen bizonyította rátermettségét. Társait önzetlenül segítette, közösségi munkája példaértékű volt.
Alsó tagozatos kora óta érdekelték a versek és prózák. Már akkor kitűnt tehetségével és az évek során szép szavalataiért számos elismerést kapott. A versek, prózák iránti érdeklődése felső tagozatos korában is megmaradt. Tehetségének szülei és tanárai ösztönzésének köszönhetően rendszeresen részt vett tanulmányi versenyeken, ahol kimagasló eredményeket ért el.


Eredményei:
1. osztály (2011-2012) szavalóversenyek: városi 1. hely, területi (Vésztő): 3. hely
2. osztály (2011-2012) szavalóversenyek: városi 1. hely, területi (Vésztő): 2. hely
3. osztály (2013-2014) szavalóversenyek: városi 2. hely, területi (Vésztő): 1. hely
                    „Hét mérföldes csizma” mesemondó verseny (Köröstarcsa): 1. hely
4. osztály (2015-2016) szavalóversenyek: városi 2. hely, területi (Vésztő): 1. hely
                              „Hét mérföldes csizma” mesemondó verseny (Köröstarcsa): 3. hely
5. osztály (2015-2016) szavalóversenyek: városi különdíj, területi (Vésztő): 3. hely
6. osztály (2016-2017) szavalóversenyek: városi 1. hely, területi (Vésztő): 1. hely
7. osztály (2017-2018) szavalóversenyek: területi (Vésztő): 3. hely
8. osztály (2018-2019) szavalóversenyek: városi 1. hely, területi (Vésztő): 1. hely

 

Gratulálunk és reméljük, hogy a versek iránti rajongását megőrzi a későbbi élete során is!
Sok sikert kívánunk a további tanulmányaihoz!

Békés, 2019. június 15.


 

A Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola a 2018/2019. tanévben az iskola
DR. HEPP FERENC-DÍJASA
NAGY BALÁZS - 8.a osztályos tanuló
Balázs 8 éven keresztül kitűnő tanulmányi eredményt ért el. Barátságos, tanáraival és társaival tisztelettudó, segítőkész, sokoldalú diák. Szorgalma, kitartása példaértékű. Kiváló képességeit több területen is kamatoztatta.

Magyar nyelv és irodalom tantárgyból számtalanszor volt eredményes:

 • az Arany János Emlékév városi vetélkedőjének különdíjasa lett, valamint több helyesírási versenyen is sikeresen szerepelt.

Matematika tantárgyból szintén jeleskedett:

 • a Bolyai Matematika versenyeken minden évben megmérette tudását, ahol megyei dobogós helyezéseket ért el,
 • a TIT Matematika megyei versenyen 2. hellyel büszkélkedhet.

Angol nyelv tantárgyból is számos alkalommal eredményesen képviselte iskolánkat:

 • „Play and win” – Országos egyéni angol versenyen és csapatversenyeken egyaránt részt vett.

A kémia tantárgy is a kedvencei közé tartozott:

 • a „Lila Vegyész Bajnokság” országos döntőjében a hetedik évfolyamon a 14. és a nyolcadik évfolyamon a 18. legjobb „vegyészként” végzett.

Technika tantárgyból:

 • a „Ki a mester két keréken?”  közlekedésbiztonsági verseny többszörös megyei győztese,
 • „A világítás és kommunikáció technikatörténete” technika versenyen több alkalommal is az ország legjobb 6 versenyzője közé jutott, valamint
 • az Országos Technika verseny többszörös megyei győztese.

Rajzpályázatokon szintén eredményesen szerepelt alsó és felső tagozaton egyaránt.
Testnevelés és sport tantárgyból is kiemelkedő eredményeket ért el:

 • A Játékos sportvetélkedő iskolai csapatának már alsó tagozaton is sikeres tagja volt.
 • Felső tagozaton kosárlabda és streetball versenyeken kiemelkedő megyei és területi eredményei vannak. Több alkalommal a torna legjobb játékosa, legjobb támadója oklevéllel tüntették ki.
 • A Magyar Olimpiai Akadémia - Budapest - Országos Kosárlabda Tornáján csapatával
  az 1. helyezést érte el.

Eredményeihez gratulálunk, bízva további szép sikereiben kívánjuk, hogy további élete során is töretlenül képviselje névadónk és iskolánk szellemiségét!

Békés, 2019. június 15.


 

A Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola a 2018/2019. tanévben az iskola
KIVÁLÓ STÚDIÓSA
címet adományozza
PIPÓ TAMÁS ZALÁN - 8.c osztályos tanulónak.


Tamás három éve a Hepp Stúdió tagja. Már a 6. osztályos felkészülési időszaka alatt kitűnt jó technikai érzékével, érdeklődésével és szorgalmával.
A vizsga letétele után lelkesen kapcsolódott be a stúdióban folyó munkába: az iskolai ünnepélyek, ünnepi megemlékezések hanganyagának összeállításába és hangosításába. Az iskolai diákönkormányzat rendezvényein mindig számíthattunk a segítségére (középiskolai diákakciók, farsangok, sportesemények, év végi gálaműsorok).
Részt vett a városi rendezvények (Nefelejcs Vigalom, Piroslábas Dínomdánom, Tökmulatság) stúdiós munkáiban is.
Aktívan közreműködött az iskola honlapjának és suliújságjának szerkesztésében.
Az iskolai közösségi munka segítésében, felvételek készítésében és szervezésben, számítógépek telepítésében és karbantartásában, a pedagógusok munkájának segítésében is rendkívüli energiával vett részt. Lelkes hozzáértéssel kapcsolódott be a következő stúdiós-generáció nevelésébe: türelemmel és magabiztosan oktatta ifjú társait. Többször részt vett megyei informatikai online tanulmányi versenyeken is. A Hepp Stúdióban töltött évek során maga is értékes szakmai, technikai ismeretekkel gyarapodott.
Több városi rendezvényen, így pl. a Német Kisebbségi Önkormányzat és a Derűsház által szervezett eseményeken is önként segített.

 

Kívánjuk, hogy új iskolájában is hasonló szép eredményekkel büszkélkedjen. 

Békés, 2019. június 15.


 

A Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola a 2018/2019. tanévben az iskola
KIVÁLÓ MAGYAROSA
címet adományozza
RÓMAI DÓRA - 8.c osztályos tanulónak.

 


Dóra az elmúlt 8 év során minden évben jeles bizonyítvánnyal büszkélkedhetett.
Kimagasló eredményt ért el magyar nyelv és irodalomból, valamint idegen nyelvből:

 • Alsó tagozaton minden évben eredményesen vett részt a „Bendegúz” anyanyelvi és a különböző mesemondó versenyeken.
 • 4. osztályban területi 2. helyezett lett a „Hétmérföldes” mesemondó versenyen.
 • Felső tagozatos korában minden évben megnyerte nyelvtanból a „Tudásbajnokság” megyei fordulóját, tovább jutva az országos döntőbe.
 • Az évek során a nyelvtan „Tudásbajnokság” országos versenyein az ötödik évfolyamon a 15., a hatodik évfolyamon a 7. és idén a 8. helyen végzett.
 • A „Simonyi” helyesírási versenyek megyei fordulóiban is jeleskedett kiváló helyesírásával az előkelő helyezéseivel.
 • Angol nyelvi versenyen csapatával megyei 3. helyezett lett.
 • A városi „Arany János” Versenyen csapata első helyezést ért el.
 • A Digitális témaheteink aktív versenyzője és minden évben díjazottja volt.

Kedvenc tantárgyai mellett kitartó szorgalommal igyekezett minden tantárgyból elérni a maximumot.
A kiemelkedő szorgalommal végzett tanulás mellett, mindig sokat tett a közösségéért.

 

Középiskolás éveihez további sok sikert és jó egészséget kívánunk!

Békés, 2019. június 15.


 

A Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola a 2018/2019. tanévben az iskola
LEGSOKOLDALÚBB DIÁKJA
címet adományozza
SZILÁGYI DÓRA - 8.a osztályos tanulónak.

 


Szilágyi Dóra 8. a osztályos tanuló az évfolyam legsokoldalúbb tanulója.
Az elmúlt 8 évben kitűnő tanulmányi eredményeket ért el.
Ő az, aki kimagasló tudását az évfolyamon a legtöbb területen kamatoztatni tudta.

Magyar nyelv és irodalom tantárgyból:

 • a „Kazinczy Ferenc szépkiejtési” versenyek többszörös győztese
 • novellaíró pályázat megyei különdíjasa lett
 • sikeresen szerepelt számos versenyen, így a „Bendegúz” magyar versenyen, különféle helyesírási versenyeken, és
 • a „Két hét egy mese” mesemondó versenyen.

Angol tantárgyból:

 • az Erzsébethelyi angol csapatverseny 2. helyezettje lett.

Rajz és Vizuális kultúra tantárgyból:

 • országos rajzpályázat 1. helyezettje,
 • „A béke egy mosollyal kezdődik” címmel kiírt országos rajzpályázat 3. helyezettje volt.

Közlekedési versenyek alkalmával:

 • a „Kerékpáros iskola” kupa többszörös győztese,
 • a „Ki a mester két keréken?” verseny többszörös megyei dobogós helyezettje lett az évek során.

A sportban nyújtott teljesítménye és eredményei is említésre méltóak. Egyaránt eredményes az:

 • úszás
 • lovaglás
 • atlétika
 • kézilabda sportágakban.

A diákolimpiai versenyek rendszeres résztvevője, a játékos sportvetélkedők állandó játékosa volt.

 

Középiskolás éveihez jó egészséget és további sikereket kívánunk a tanulás és a sport terén egyaránt!

Békés, 2019. június 15.


 

A Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola a 2018/2019. tanévben az iskola
JÓ TANULÓJA, JÓ SPORTOLÓJA
címet adományozza
TARKOVÁCS OLIVÉR - 8.a osztályos tanulónak.


Olivér általános iskolai tanulmányai során minden évben kitűnő vagy kimagasló tanulmányi és sporteredményeket ért el.
Több területen is kamatoztatta tudását a tanulmányi versenyek alkalmával.
Matematika tantárgyból:

 • a „Bolyai” és „Kalmár László” matematikaversenyeken rendszeresen részt vett, ahol megyei dobogós helyezéseket ért el.

Angol tantárgyból:

 • a megyei angol csapatverseny kétszeres győztes csapatának tagja,
 • a Play And Win országos angol nyelvi verseny döntőse volt.

Technika tantárgyból:

 • megyei 4. helyezést ért el.

Testnevelés és sport területen iskolánk csapatának nélkülözhetetlen tagja volt.
Egyéniségének, kitartásának köszönhetően olyan kiemelkedő teljesítményeket nyújtott, mellyel hozzájárult iskolai sporteredményeinkhez.
A Játékos sportvetélkedő válogatott csapatának tagja volt.


Az atlétikai versenyeken csapat és egyéni versenyszámokban több alkalommal megyei dobogós eredményt ért el. Kiemelkedő eredményeit magasugrás, távolugrás és 60 m-es síkfutásban produkálta.
Az iskolai sportversenyeken kívül Kung-fu küzdősportban megyei eredményeket szerzett.
A Békési Férfi Kézilabda Club tagja. Korosztályában országos dobogós helyezésig jutott csapatával.
A kiemelkedő tanulmányi és sporteredményein kívül személyisége kimagaslóan példaértékű kortársai számára.

 

További sok sikert és szép eredményeket kívánunk a középiskolai évek alatt is!

Békés, 2019. június 15.


 

A Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola a 2018/2019. tanévben az iskola
JÓ SPORTOLÓJA
címet adományoz
TÓTH TIBOR - 8.b osztályos tanulónak.


Tóth Tibor általános iskolás évei alatt kiemelkedő sportteljesítményével hívta fel magára a figyelmet. Több sportágban jeleskedik. A Békési Férfi Kézilabda Club színeiben is szép eredményeket ért el. Nagyszerű csapatjátékos, kitartó szorgalommal állítja tehetségét a kézilabda csapatának szolgálatába. Ezek mellett egyéni sportteljesítményei is figyelemre méltóak.

 

Eredményei:
2013.  Erima Kupa 3. hely, Előre Kupa 1. hely, Újkígyós Kézilabda Kupa 3. hely
           Debrecen Kupa 3. hely
2014. Szeghalmi Kézilabda Torna 1. Gyermek kézilabda torna 1. hely
           Mátra Kupa 2. hely, Orosháza Kézilabda Kupa 1. hely
2015. Újkígyós Kézilabda Kupa 3. hely
2016. Körösök Völgye Horgászverseny 2. hely, Simon Fiala Kajakverseny 1. hely
          Sukoró Kajakverseny 2. hely, Vadkert Kézilabda Kupa 1. hely,
          Kis Bálint Kézilabda Kupa 3. hely, Körzeti Futóverseny 3. hely
2016-2017. Országos GyBg. U12 1. helyezettje
2016-2017. Országos GyBg. U14 1. helyezettje
2017. Pickball Kupa 2. hely,
2018. Katasztrófavédelmi Verseny 1. hely, Körzeti Futóverseny 1. hely

 

További töretlen kitartást, jó egészséget és sok sikert kívánunk!

Békés, 2019. június 15.