A DR. HEPP FERENC ÁLTALÁNOS ISKOLA GYERMEKFELÜGYELETRŐL SZÓLÓ TÁJÉKOZTATÓJA


Tisztelt Szülők!

 

A 2021. márc. 6-án megjelent „A Kormány 111/2021. (III.6.) Korm. rendelete” alapján intézményünk is köteles gyermekfelügyeletet biztosítani 2021. március 8-tól.

 

Tisztelettel kérem azokat a szülőket, akik gyermekfelügyeletet igényelnek, a mai napon 18 óráig jelezzék igényüket gyermekük osztályfőnökének. Az ügyelet 1.- 8. évfolyamig igényelhető.

 

Kérem, hogy az igénylés során a következőket vegyék figyelembe:

  • Gyermekfelügyeletet csak a legszükségesebb esetben - különösen munkavégzés vagy a védekezésben való részvétel miatt - vegyék igénybe!
  • A gyermekfelügyeletet pedagógusok és pedagógiai asszisztensek fogják ellátni.
  • A gyermekfelügyeletet munkanapokon 07.30 és 16.30 között tudjuk biztosítani. A különleges (ettől eltérő) igényeket érkezéskor kérjük jelezni.
  • A gyermekétkeztetést a Prizma-Junior Zrt. már hétfőtől tudja biztosítani. (8.00-ig kérjük az igényt jelezni, az ételhordót reggel névvel ellátva a gyermek hozza magával!)
  • A gyermekfelügyelet a tavaszi szünet idejére (április 1. - 6.) nem vonatkozik!

 

Az emberi erőforrások minisztere 18/2021. márc. 06. EMMI határozata alapján:

„A védelmi intézkedések ideiglenes szigorítása idején a gyermekfelügyeletről szóló kormányrendelet rendelkezéseire figyelemmel az óvoda, általános iskola a Köznevelési Információs Rendszerben rögzíti az adott napon gyermekfelügyeletben résztvevő gyermekek, tanulók számát.”

 

Köszönöm mindenki megértését és együttműködését.

Békés, 2021. márc. 07.

Deákné Domonkos Julianna

intézményvezető