KREATÍV ÖTLETEK VALENTIN-NAPRA

Közeledik a Valentin-nap! Itt van pár ötlet, hogy meglepjétek egymást!

 Higgyétek el, sokkal nagyobb örömöt szerezhettek vele, mintha boltban

vásárolt ajándékot adnátok! 

 

1.,Szívecskés mécses befőttesüvegből:

Csempéssz egy kis őszi hangulatot és melegséget otthonodba ezekkel a gyönyörű falevelekből és befőttes üvegekből készült filléres mécsestartókkal ! A mécsestartók tökéletesek lehetnek az őszi (vagy Valentin napi) dekorációd részeként, és egy kevés üveg "szemetet " is újrahasznosíthatsz velük, amivel szintén jót teszel! A falevél szívecskés mécsestartók elkészítse rendkívül egyszerű: csak egy formalyukasztó és pár falevél kell hozzá. Kreatív ötlet ugye?  Természetesen más formákkal és színekkel is remekül mutat ez az újra hasznos befőttes üveg mécsestartó.

 

 

 

 

 

 

 

2.,Mintás bögre:

Egy olyan kreatív Valentin napi ajándék ötletet keresel, amit villám gyorsan elkészíthetsz,mégis jópofa és praktikus? Próbáld ki ezeket az egyszerű fehér bögrékből készült Valentin napi szívecskés bögréket ! Ha porcelán filccel rajzolod a bögrékre a szívecskéket , akkor mosógépben moshatóak,mikrózhatóak is maradnak. A bögrékkel együtt ajándékozhatsz különböző forró csoki porokat, vagy tejben olvadó forró csokis keverő kanalakat is. Természetesen ezt a bögre díszítési kreatív ötletet bármilyen más motívummal is elkészítheted , egészen biztosan szuper lesz!

 

3.,Karkötők:

Ennek a nagyszerű videó bemutatónak a segítségével azt tanulhatod meg, hogy hogyan kell elkészíteni ezeket a vidám, színes újrahasznosított műanyag ( pet ) palackokból készült karkötőket. Kreatív ötlet ugye? Bármilyen színben és mintával készülhet, rendkívül egyszerű elkészíteni, és abszolút költséghatékony is, mert szinte semmibe sem kerül! Ajándéknak is ideális, és másfajta ékszereket is készíthetsz ezzel a módszerrel.

 

 

Sikeres ügyeskedést kívánok:

-Hega-

 

 

 

 

 

Elkészítése: kattints a linkre!

https://youtu.be/i1ZPRtQQSP4

 

 

 

Elkészítése: kattints a linkre!

https://youtu.be/Z8hVlfXnyfk

 

 

A video indításához kattints a képre!