Üdvözöl benneteket a Suliújság szerkesztő csapata a 2019-2020-as tanévben!
Az újság készítői:

 

 
A MESESAROK KÖVETKEZŐ MESÉJE

 

SULINAPTÁR

MESESAROK

ARCHÍVUM

VENDÉGKÖNYV

Arcok a Heppből: Dávidné Gyarmati Zsuzsanna
(-Viki-, -Mimi-)

Húsvéti kreatív ötletek, film és zene (-Hega-)

Arcok a Heppből: Mahovics Tamás néptáncos (-Ádám-)

Riport Stefanovits Judit nyugalmazott tanárnővel (-Pityu-)

Riport Kállai Mária nyugalmazott tanítónővel (-Kíra-)

Alsós farsangi riportok (-Viki-)

A felsős farsang videói (-KGy-, -Hega-, -Viki-, -Ádám-, -Kíra-)

Digitális Témahét-előzetes (-KGy-)

A Digitális Témahét nagy játéka: Quake3 Arena (-Destroyer-)

Kreatív ötletek Valentin-napra (-Hega-)

Film és zeneajánló Valentin-napra (-Kíra- és -Hega-)

Télapó járt iskolánkban (-Keti-)

Kezdőknek: HOGYAN REGISZTRÁLJUNK?
(-Destroyer-)

Adventi kirándulás Budapestre (-Viki-)

Biokultúra riport (-Ádám-)

Békés a Nagykőrösi Pitykék ellen (-Kira-)

Ajánlók karácsonyra (-Hega-)

Warface (-Destroyer-)

Nyertünk a Szolnoki B lánycsapat ellen (-Kira-)

A Biokultóra Egyesület kóstolóján jártunk
(-Ádám-, -Viki-)

Gyúrtuk a kolbászt... (-Viki-)

Ajánlók Halloweenre (-Hega-)

Izzó fémek és robotok (-Ádám-)

Lányok is verekedtek a bemutatón (-Kíra-)

Star Conflict (-Destroyer-)

 

Antóni Ketrin vagyok, 12 éves, a 7.c osztályba járok. Szabadidőmben színészkedek, illetve zongorázok. A Suliújságnál -Keti- néven találtok meg, ahol rendezvényekről és hasonló eseményekről fogok írni, riportot készíteni. Barta Ádám 8. osztályos tanuló vagyok, és szeretek focizni, néptáncolni, és zenét hallgatni. A suliújság egyik szerkesztője vagyok, és rendezvényekről, sport versenyekről fogok nektek beszámolni, és ezekkel kapcsolatos fotókat, képeket fogok megosztani. Írásaim végen az -Ádám- nevet láthatjátok.
A nevem Csasztvan Viktória, 7.c osztályos tanuló. Szabadidőmet rajzolással, olvasással, filmnézéssel, vagy a családommal töltöm. Szeretem az informatikát, és örülök hogy a suli újság tagja lehetek. A cikkeim és riportjaim a rendezvényekről, ünnepségekről fognak szólni. A suli újságban –Viki- néven találjátok meg írásaimat. Sziasztok! Csökmei Péter 8.C osztályos tanuló vagyok. Engem már ismerhettek, hiszen a tavalyi suliújságban is benne voltam. Folytatni szeretném a Gamer dolgok rovatomat. Úgy döntöttem, hogy az „újságíró nevemet” megváltoztatom –Destroyer- -re (Desztrojer). Szerencsére a nyári szünetben bevásároltam játékokból, úgyhogy a saját tapasztalataimat jobban meg tudom osztani veletek!
Hegedűs Boglárka vagyok 14 éves, 8.b osztályos tanuló és a suliújság egyik szerkesztő tagja. Kreatív ötletekkel és videókkal fogom „elárasztani” az oldalt. Ha érdekelnek fent említett dolgok, akkor az újságíró nevemen: -Hega- néven megtalálod a megosztott bejegyzéseim. Sziasztok! Én Herceg Amira vagyok, 7.c osztályos tanuló, 13 éves Szabadidőmben színészkedem, az idén kipróbálom az újságírást. Riportokat tudósításokat és az iskolával kapcsolatos írásokat ajánlásokat olvashattok tőlem.     –Mimi- néven találhattok meg. 
Sziasztok! Medgyesi Ádám vagyok, 7.B osztályos tanuló, 13 éves vagyok, már tavalyról ismerhettetek (-Pityu-) . Rendszeresen kajakozok. A Hepp stúdió tagja vagyok, immár 1 éve. Én csinálom a webes felületet, az újságban megjelenő képeket, illetve én publikálom a cikkeket. A nevem Nagy Gáspár Kíra. 8.a osztályos tanuló vagyok és én az iskola sportrendezvényeiről fogok nektek írni, mert én is sportolok, kosárlabdázok. Az újságban cikkeimet megtalálhatjátok a –Kíra- néven.